Zoeken naar aqua lounge rotterdam

aqua lounge rotterdam
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Trouwen in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Babyshower in de mooiste locatie van Rotterdam. Vergaderen in de mooiste locatie van Rotterdam. Uw bedrijfsborrel in de mooiste locatie van Rotterdam. Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw bruiloft bedrijfsfeest verjaardag bbq of vergadering.
lounge Lounge Music aqua lounge rotterdam.
lounge club rotterdam. vip lounge rotterdam. aqua lounge rotterdam. De Buik van. AQUA TAPASBAR LOUNGE HOME. Tapas bar Lounge t'Goy. Bij Aqua Tapasbar Lounge kunt u onbeperkt genieten van verschillende soorten gerechten. De tapas van Aqua zijn gerelateerd aan de verschillende landen bij de kust.
Aqua Asia Club Sushirestaurant Rotterdam 270 recensies 122 foto's' Facebook.
Sushirestaurants in Rotterdam. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. LOF Fashion boutique. Plaatsen Rotterdam Bar Lounge Aqua Asia Club. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Aqua Asia, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Witte de Withstraat. Hotels in de buurt van Maritiem Museum. Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Aqua Asia. Populaire keukens in Rotterdam. Café restaurants in Rotterdam. Chinees restaurants in Rotterdam. Frans restaurants in Rotterdam.
Aqua Asia Club in Rotterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Een hoogwaardig horecaconcept. In geen enkel opzicht is Aqua Asia in Rotterdam te vergelijken met een bruine kroeg. Hier spreken we liever van een hoogwaardig horecaconcept met een trendy loungegedeelte en restaurant. En dan hebben we het nog niet eens over de locatie gehad.
Home Aqua Asia Club.
Vul het onderwerp van uw bericht in. Please let us know your message. Aqua Asia Club, gevestigd in De Rotterdam, is een hoogwaardig horeca concept met een lounge gedeelte en restaurant. U kunt hier terecht voor lunch en diner, loungen en vergaderen.
Prijzen Eau Lounge Rotterdam.
Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Bruiloft Bedrijfsfeest verjaardag of promotie feest. Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, promotiefeest etc. perfect verloopt op mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.
Club Aqua Asia nieuwe hotspot aan de Wilhelminapier Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Camera video. Pijltje. Pijltje. Likeability of 7. V
Met Club Aqua Asia is de Wilhelminapier vanaf maart een nieuwe, culinaire hotspot rijker. Ondernemer Laikai Yam, bekend van Asia in Woonmall Alexandrium en Itami op de Kop van Zuid, opent daar zijn derde grote Aziatische restaurant. Maar dit concept is anders dan anders. We kennen u van twee andere grote horecazaken. Ook Itami zit op de Kop van Zuid. Bijten uw twee restaurants elkaar niet? Nee, helemaal niet. Hoewel de kwaliteit en het soort eten met elkaar valt te vergelijken, is de sfeer compleet verschillend. Het zal een gelegenheid worden bestaande uit drie verbonden delen: een lounge, een restaurant en een finger food deel. Een vide scheidt de delen van elkaar af, niet? Het ontwerp van ons restaurant heeft voor de commissie ook de doorslag gegeven om voor ons te kiezen. Dat heb ik begrepen. Ik hoop dat ik binnenkort een d-vergunning binnenkrijg. Dat zou betekenen dat wij op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur open mogen blijven. De locatie is een goede zet. De Rotterdam is een ware publiekstrekker.

Contacteer ons