Op zoek naar lounge in rotterdam?

lounge in rotterdam
Sushi Restaurant Rotterdam Shiki Sushi Lounge.
De ambiance van Shiki heeft een tijdloze en vooruitstrevende karakter die zich kenmerkt met Rotterdam. Één van de weinige steden die vernieuwende concepten op het gebied van ondernemen, creativiteit en design waardeert. Dit is ook de reden waarom er voor gekozen is om Shiki Sushi Lounge in deze stad te vestigen.
Eau Lounge in Rotterdam Eet.nu.
Gelokaliseerd op een van de meest opwindende locaties die de stad Rotterdam te bieden heeft, is Eau Lounge honderd meter vanaf de Oude Haven en vijfhonderd meter verwijderd van het centrum verscholen in het oude Maastheater. De locatie is gemakkelijk te voet bereikbaar, met de auto, fiets, en met oog op de zomer bijvoorbeeld een Vespa scooter.
Veiligheidscontrole vereist.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mail of telefoon. Wil je lid worden van Facebook? Geef hieronder de code in.
XL Lounge Rotterdam.
De XLLounge, gelegen in het unieke pakhuizencomplex het Westelijk Handelsterrein, is de uitstekende locatie om gezellig te komen loungen. Hakan Altun Husnu Senlendirici. Wij hebben mooie fotos en beelden geschoten tijdens dit concert. Kijk op onze gallerij voor Fotos en de Aftermovie. XLLounge staat bekend om de beste shishas en haar smaken. Speciaal voor the ladies hebben wij een leuke actie: zondag t/m donderdag shisha voor maar 10., Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw evenementen, dan is XLLounge de geschikte locatie voor u! Voor meer informatie: klik hier! GRATIS parkeren na 1800: op parklaan en westzeedijk. Van Vollenhovenstraat 15 Pakhuis 28 en 29 3016 BE Rotterdam. 31 10 229 82 00. Ma: 1600: 0100.: Di: 1600: 0100.: Woe: 1600: 0100.: Do: 1600: 0100.: Vrij: 1600: 0200.: Za: 1600: 0200.: Zo: 1600: 0100.: Copyright 2014 XL Lounge.
Obba Lounge Restaurant.
Diner in the sky. admin Nieuwsberichten No Comments. Obba Lounge Restaurant heeft deelgenomen aan een initiatief om horeca in Rotterdam Zuid te promoten. Tijdens deze geweldige dag zijn wij gaan koken voor 120 personen op 50M hoogte. HorecaHelden van de Sligro.
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Trouwen in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Babyshower in de mooiste locatie van Rotterdam. Vergaderen in de mooiste locatie van Rotterdam. Uw bedrijfsborrel in de mooiste locatie van Rotterdam. Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw bruiloft bedrijfsfeest verjaardag bbq of vergadering.
Rotterdam.nl City Lounge.
Tourist info available in English.: Binnenstad als City Lounge. Rotterdam wil de binnenstad ontwikkelen als een vitale kwaliteitsplek voor ontmoeting, verblijf en vermaak. De binnenstad is het hart van de stad. Het begrip city lounge verwoordt het gevoel dat de binnenstad moet uitstralen.
Amare Lounge, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Amare Lounge, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. 816 van 1.006 Restaurants in Rotterdam. Eendrachtsplein 16, 3012 LA Rotterdam, Nederland.

Contacteer ons