Zoeken naar eau lounge rotterdam

eau lounge rotterdam
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw bruiloft bedrijfsfeest verjaardag bbq of vergadering. Eau Lounge, gelegen aan de Maas met een supermooi open terras op het water wat ook afgedekt kan worden met aan de ene kant uitzicht op de Willemsbrug en aan de andere kant uitzicht op de Erasmusbrug is de perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest, personeelsfeest of om uw verjaardag te vieren.
Eau Lounge Rotterdam Locaties.nl.
U moet Eau lounge niet zien als standaard locatie waar alles recht toe recht aan is en waar iedereen naast elkaar zit, maar meer als unieke plek voor uw vergadering waar u indruk zult maken door creatief te zijn. Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u de perfecte meeting kunt houden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.
Eau Lounge in Rotterdam ThePerfectWedding.nl. icons. icons. icons. icons.
Eau Lounge organiseert uw bruiloft van begin tot eind. Eau Lounge in Rotterdam is de perfecte gelegenheid voor u om uw bruiloftsfeest te geven. Dat kan al met een huur van 250 euro exclusief btw! Neem een kijkje bij Eau Lounge.

Contacteer ons