Zoeken naar obba lounge rotterdam

obba lounge rotterdam
Obba, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Obba. Populaire keukens in Rotterdam. Café restaurants in Rotterdam. Chinees restaurants in Rotterdam. Frans restaurants in Rotterdam. Glutenvrije restaurants in Rotterdam. Italiaans restaurants in Rotterdam. Mediterraan restaurants in Rotterdam. Pizzeria restaurants in Rotterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Obba in Rotterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Rotterdam /. Restaurant Obba in Rotterdam. Hillelaan 2 3072 JD Rotterdam Nederland Plan. Aan het water. Gemiddelde prijs 33. Over het restaurant Obba. Dit is een heel bijzonder restaurant aan de Maas, aan de skyline van Rotterdam, want het is opgebouwd uit 40ft zeecontainers.
Obba Lounge Restaurant.
010-215 01 92 of via onze reserveringssysteem. GA NAAR OBBA LOUNGE. Obbas Foodbar is een culinaire verrassing in de Markthal in hartje Rotterdam. Met het mooiste plekje op de marktvloer waar je kunt genieten van Mediterrane gerechten aan een verwarmd terras en bar.
Obba Lounge in Rotterdam Eet.nu.
Waar heb je zin in? Obba Lounge in Rotterdam. 58, 5 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 3 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. E-mail Verstuur een e-mail. Hotels in de buurt.
Obba lounge restaurant in containers Foto van Obba, Rotterdam TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Obba lounge restaurant in containers Foto van Obba, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Foto: Obba lounge restaurant in containers. Van beoordeling: Mobile Photo Upload van Obba. Alle 93 beoordelingen zien. 248 van 1.070 Restaurants in Rotterdam.

Contacteer ons