Zoeken naar obba lounge rotterdam

obba lounge rotterdam
Obba in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Obba. Dit is een heel bijzonder restaurant aan de Maas, aan de skyline van Rotterdam, want het is opgebouwd uit 40ft zeecontainers. Geserveerd op sierlijk servies brengen ze je Mediterraanse halal gerechten in de vorm van kleine hapjes ofwel mezzes.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Obba, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Obba. Populaire keukens in Rotterdam. Café restaurants in Rotterdam. Chinees restaurants in Rotterdam. Frans restaurants in Rotterdam. Glutenvrije restaurants in Rotterdam. Italiaans restaurants in Rotterdam. Mediterraan restaurants in Rotterdam. Pizzeria restaurants in Rotterdam.
Obba Lounge Restaurant.
GA NAAR OBBA LOUNGE. Obbas Foodbar is een culinaire verrassing in de Markthal in hartje Rotterdam. Met het mooiste plekje op de marktvloer waar je kunt genieten van Mediterrane gerechten aan een verwarmd terras en bar. Een inspirerende plek waar jong en oud, rijk en arm, trendy en traditioneel, elkaar tegenkomen en met elkaar genieten van de lekkerste mezzes en wijnen.
Obba lounge restaurant in containers Foto van Obba, Rotterdam TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Obba lounge restaurant in containers Foto van Obba, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Foto: Obba lounge restaurant in containers. Van beoordeling: Mobile Photo Upload van Obba. Alle 92 beoordelingen zien. 209 van 1.046 Restaurants in Rotterdam.
Obba Lounge in Rotterdam Eet.nu.
Waar heb je zin in? Obba Lounge in Rotterdam. 58, 5 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 3 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. E-mail Verstuur een e-mail. Hotels in de buurt.

Contacteer ons