Zoeken naar shisha lounge amsterdam centrum

shisha lounge amsterdam centrum
Mazazik shisha lounge.
1021 EM Amsterdam. 020 777 0068. Maandag t/m Donderdag. MAZAZIK SHISHA LOUNGE. Neem gerust contact met ons op via telefoon: 020 777 0068 of via het onderstaand formulier.: Mazazik is begonnen in 1986 als koffiehuis waar traditionele Egyptische gezelligheid de sfeer bepaalde.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
LOST IN AMSTERDAM LOUNGE BAR.
Best shisha Review of Hookah Lounge Amsterdam, Amsterdam, The Netherlands TripAdvisor.
1 Thank Georgia V. This review is the subjective opinion of a TripAdvisor member and not of TripAdvisor LLC. 1 3 4. Travellers who viewed Hookah Lounge Amsterdam also viewed. Soukara Shisha Lounge Amsterdam. Amsterdam, North Holland Province. Amsterdam, North Holland Province.
Hookah Lounge Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Goed maar klein. Gemiddelde shisha maar er is veel variatie dus dat lag misschien aan de smaak. De oreo shake is een absolute aanrader maar je wordt er wel snel misselijk van. Er zijn duidelijk veel stam gasten waardoor je je de eerste keer een beetje een buiten. Stel een vraag over Hookah Lounge Amsterdam. 2 Bedank MNM8D. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 26 september 2016 beoordeeld. zancka199 Amsterdam, Nederland. 26 september 2016 beoordeeld. Uitstekende sfeer en service. Goede betrokkenheid van de eigenaren. Mederwerkster knap heel vriendelijk. De shakes zijn echt om aan te raden vooral de kinder bueno shake. Overheerlijke waterpijp die lekker is en niet pijn doet om te roken. Verder is de ligging heerlijk. Dichtbij het centrum en makkelijk bereikbaar.
Shisha Lounge in Amsterdam ontdek de beste lounge in onze Top 3!
Loop dan eens één van deze gezellige shisha lounges binnen voor een ongedwongen shishasessie met je vrienden of collegas. Pand 22 Lounge. In de Amsterdamse Linnaeusstraat vind je de hippe lounge Pand 22, één van de leukste shisha lounges in Amsterdam.
PAND22 Lounge Shisha lounge in het hartje van Amsterdam.
In PAND22 lounge bent u van harte welkom voor hapjes, shakes of paninis. Bekijk onze menukaart voor ons complete aanbod. Bekijk het volledige menu. PAND22 staat open voor alle culturen en achtergronden. Behalve het grote assortiment aan snacks en verse shakes is de waterpijp ons handelsmerk. Wij bieden iedereen de gelegenheid om gebruik te maken van deze eeuwenoude gewoonte uit het midden-oosten. Laat u meeslepen door de authentieke smaken. PAND22 2014 Linnaeusstraat 22, Amsterdam Tel: 020 7542222 Handcrafted with love by VingtDeux.

Contacteer ons