Op zoek naar turkse lounge rotterdam?

turkse lounge rotterdam
Heerlijk eten in hartje Rotterdam Overheerlijke Turkse keuken.
Restaurant Nazar is het Turkse specialiteitenrestaurant in het populaire horecagebied Witte de Withstraat/Schiedamse Vest in Rotterdam Centrum. Bij ons kunt u onthaasten van de dagelijkse beslommeringen en met uw geliefde en vrienden genieten van het gevarieerde, heerlijke en verse Turkse eten en de Turkse gastvrijheid.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zirve Lounge Restaurant.
U bent iedere dag van harte welkom in onze lounge van 1200: tot 2300. Zirve is een restaurant en lounge op een unieke locatie in Den Haag. Op de 25ste verdieping heeft u een geweldig uitzicht over Den Haag en omstreken.
Harem Lounge.
Bestaande uit 2 verdiepingen, leveren wij u de kwaliteit op het gebied van Turkse keuken, waterpijpshisha en live muziek evenementen. U kunt bij Harem terecht voor zowel Eten, relaxt en loungen. For those with pure food indulgence in mind, come next door and sate your desires with our ever changing internationally and seasonally inspired small plates. We love food, lots of different food, just like you. V olg ons op. VOLG ONS OP FACEBOOK. VOLG ONS OP INSTAGRAM. Over Harem Lounge.
Obba Lounge Restaurant.
GA NAAR OBBA LOUNGE. Obbas Foodbar is een culinaire verrassing in de Markthal in hartje Rotterdam. Met het mooiste plekje op de marktvloer waar je kunt genieten van Mediterrane gerechten aan een verwarmd terras en bar. Een inspirerende plek waar jong en oud, rijk en arm, trendy en traditioneel, elkaar tegenkomen en met elkaar genieten van de lekkerste mezzes en wijnen.
Oba Grandcafe Turkse Restaurant Rotterdam.
Exotic Lounge, Culture, Food and Drinks Welkom bij OBA grandcafé. Oba Grandcafe Restaurant is een Turks restaurant en grandcafe in Rotterdam. Met zijn unieke interieur, heerlijke gerechten en dorpse sfeer is Oba Grandcafe Restaurant een unieke ervaring om te beleven. Menu Smaken uit de Turkse Culinaire keuken.
XL Lounge Rotterdam.
Van Vollenhovenstraat 15 Pakhuis 28 en 29 3016 BE Rotterdam. 31 10 229 82 00. Ma: 1600: 0100.: Di: 1600: 0100.: Woe: 1600: 0100.: Do: 1600: 0100.: Vrij: 1600: 0200.: Za: 1600: 0200.: Zo: 1600: 0100.: Copyright 2014 XL Lounge.
Cafe Lounge A La Cati, Heerlijk Turks eten met uitzicht over de Maas.
In de directe nabijheid van het Lloydkwartier is het ruime terras van A La Çat, voor de bezoekers van Rotterdam en omgeving, the place to be. Naast het genieten van de zon, de Maas en het uitzicht over Rotterdam, zijn de gasten ook voor eten en drinken bij ons aan het juiste adres.
Shisha Tapas Lounge Rotterdam Startpagina Rotterdam Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Très bon accueil pour les français demander Fatima qui parles français et surtout une personne agréable. Valentines @ Tapas Club! Decorations by Sharon @balloonqueen_ valentine rotterdam tapasclub balloons balloon hart love. Shisha Tapas Lounge Rotterdam. 28 februari Rotterdam, Nederland. Shisha Tapas Lounge Rotterdam heeft zijn/haar bericht gedeeld.

Contacteer ons