Resultaten voor eigen shisha lounge openen

eigen shisha lounge openen
Strengere regels waterpijpcafés Binnenland Telegraaf.nl.
De gemeente Amsterdam schat dat er ongeveer vijftig à zestig horecazaken met shisha-activiteiten in de stad zijn gevestigd. Een exact aantal is echter niet bekend en ingewijden houden rekening met zon honderd à tweehonderd shishalounges. Zon lounge heeft naast een horecavergunning geen aparte exploitatievergunning nodig en wordt daarom niet als categorie geregistreerd.
Je eigen horecazaak starten: de 5 belangrijkste aandachtspunten.
fa iconcomment" 12 Reacties. Voor velen klinkt het als muziek in de oren: de lakens uitdelen in je eigen café, restaurant, koffiebar, foodtruck of bb. Maar tussen idee en rinkelende witte! kassa staat meer dan louter enkele vergunningen. De horeca blijft een aparte wereld met zijn eigen, soms ongeschreven wetten.
Zwollenaar opent deuren shisha-lounge met bijzondere waterpijpen De Ondernemer.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Shishabar uitbaten Stad Dendermonde.
Verklaring van de exploitant dat niemand van de personen, die in welke hoedanigheid ook deelnemen of zullen deelnemen aan de exploitatie van de instelling, onder de weigeringsgronden valt, die vermeld zijn in artikel 4 van bijlage 11 van het algemeen politiereglement het bewijs van hun identiteitsgegevens, met inbegrip van een officiële woonplaats wordt bezorgd bij de aanstelling.
Uitbatingsvergunning aanvragen Ondernemen in Antwerpen.
Bepaalde club-vzw's' en videotheken kunnen vanaf nu een vrijstelling of afwijking aanvragen. Als u een shisha-bar, belwinkel, internetcafé of nachtwinkel wil openen, vraagt u eerst een vestigingsvergunning aan. U krijgt pas een uitbatingsvergunning nadat onder andere volgende controles uitgevoerd zijn.:
Een eigen horecabedrijf in 12 stappen Ikgastarten.
Veel mensen dromen graag weg bij het idee van een eigen restaurant of café. Als startende ondernemer in de horeca ken je vaak nog niet alle regels vanuit de overheid die daarbij komen kijken. Deze checklist wijst je de weg: start een horecabedrijf in 12 stappen. LinkedIn Facebook Twitter Whatsapp. Kvk en de Belastingdienst. Wellicht weet je dit al, maar voor de volledigheid: iedereen die een horecabedrijf gaat starten of voor zichzelf wil beginnen is verplicht om zich in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel KvK. Doe dit uiterlijk een week na je start. Inschrijven kost eenmalig 50. Na de inschrijving zal de KvK jouw gegevens automatisch doorgeven aan de Belastingdienst. Je hoeft je later dus niet nog apart aan te melden bij de fiscus. Het is in deze fase handig om alvast na te denken over hoe je je betalingsverkeer gaat organiseren. Een geschikte zakelijke rekening is hierbij onmisbaar. Stel: je vindt na het schrijven van je ondernemingsplan en een tijdje zoeken in hartje centrum van jouw stad of aan de rand van een recreatiegebied een prachtige locatie voor het restaurant dat je wilt gaan openen.
Overname Shishalounge waterpijplounge stappen.
Klassieke fout van de beginnende ondernemer: alleen aandacht voor de eenmalige kostenkant en geen enkele notie van de doorlopende opbrengsten en risicokant. Snap ik wel hoor, het hebben van een eigen winkeltje klinkt vaak heel aanlokkelijk. Advies: vooral niet aan beginnen! Leer eerst meer over ondernemen. Ga bijvoorbeeld eens in loondienst bij zo'n' lounge om te kijken hoe dat allemaal werkt, wat dingen kosten, wat dingen opleveren, waar risico's' zitten, enzovoorts.
Hoe Open je een Shisha Bar wikisailor.com.
Neem contact op met uw ministerie van volksgezondheid om te leren de wetten van de rookvrije voor uw staat en verifiëren dat u een shisha lounge openen kunt. Bijvoorbeeld, als tabak is verboden in bars in uw staat, soms is er een vrijstelling proces of kunt u overwegen met behulp van kruiden, tabak-gratis shisha.
Geld Verdienen In De Horeca Door Je Eigen Café Te Beginnen.
Zodra je ingeschreven bent in het Handelsregister, en jij jezelf horecaondernemer mag noemen, kan je je café officieel openen. Door het starten van je eigen café, heb je niet alleen je eigen stamkroeg gecreëerd, maar zal je ook nog eens je geld verdienen met jouw horecaonderneming.

Contacteer ons