Zoeken naar lounge betekenis

lounge betekenis
Lounge ruimte Wikipedia.
Overal ontstonden loungecaf├ęs, waar in een trendy omgeving gerelaxt kon worden. Als uitloper hiervan werd ook een nieuw muziekgenre, lounge, populair. Luchtvaartmaatschappijen bieden vaak voor de beter betalende passagiers een lounge aan op het vliegveld om de wachttijd te veraangenamen.
lounge Nederlands woordenboek Woorden.org.
Ook wel: chill-outmuziek. Rustige house muziek voor de ochtend na een rave; ook bruikbaar als achtergrond bij het loungen rustig eten en drinken in een bar. ruimte Een lounge is een plek of kamer die is ingericht om tot rust te komen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: lounge. lounge de; vm; meervoud: lounges 1 hotelhal 2 conversatiezaal in een hotel of op een boot l ou ngen loungede, heeft gelounged 1 zich in een comfortabele, rustige omgeving ontspannen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Zorg om opkomst van shisha lounges in de grote steden Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability of 2. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability o
Volgens Asri zijn het in Amsterdam coffeeshopeigenaren die hun zaak in het centrum van de stad hebben moeten sluiten, die nu elders een shisha-tent openen, haast zonder toezicht. Aan burgemeester en wethouders is gevraagd de regels voor het openen van een lounge aan te scherpen en naar de gezondheidsregels te kijken.
lounge Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: lounge DE lounge ES lounge FR. Vertalingen lounge ENNL. 1 to lie back in a casual manner: lounging on a sofa.
Lounge Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Lounge of met Lounge in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Lounge inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Lounge en verwijzingen daarnaartoe.
Betekenis Lounge.
lounge overdekte hal in hotel 1926; Kramers II, een aangename lounge met vele en zachte zetels, waarin diverse dames en heeren met elkaar zitten te keuvelen 1947; WNT Aanv. Ontleend aan Engels lounge comfortabele zitruimte 1881; OED Bron: etymologiebank.nl. Betekenis van Lounge toevoegen.
Lounge 10 definities Encyclo.
Ook in coffeeshops is vaak een lounge ingericht, om in een. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Lounge_ruimte.: muziek Lounge of loungemuziek is de benaming voor twee soorten easy listening. Oorspronkelijk werd met lounge gerefereerd aan muziek gespeeld in de salons van hotel en casinobars, maar ook kleine cabarets en pianobars.
Lounge betekenis en definitie Engels Woordenboek.
It is a lounge. Where is the boarding lounge? We ate lunch in a coffee lounge. Let's' drop in at that coffee lounge. We ate a quick lunch in a coffee lounge. That man died of lounge cancer one week ago.
loungebar de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
loungebar wat is de betekenis definitie. bar waar gelounged kan worden, meestal omdat er gemakkelijke stoelen of banken staan en er rustige, vaak elektronische, muziek gedraaid wordt. Laatst bijgewerkt: 30-05-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Algemeen Nederlands Woordenboek. Algemeen Nederlands Woordenboek.

Contacteer ons