Op zoek naar lounge betekenis?

lounge betekenis
Loungebar definitie Encyclo.
bar waar gelounged kan worden, meestal omdat er gemakkelijke stoelen of banken staan en er rustige, vaak elektronische, muziek gedraaid wordt. Gevonden op http//anw.inl.nl/article/loungebar.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: lounge. lounge de; vm; meervoud: lounges 1 hotelhal 2 conversatiezaal in een hotel of op een boot l ou ngen loungede, heeft gelounged 1 zich in een comfortabele, rustige omgeving ontspannen.
lounge de betekenis volgens Wiktionary. mail.
lounge betekenis definitie. comfortabele zitruimte of wachtruimte. Aeroflot heeft de prijs inderdaad gekregen maar SkyTrax geeft ontzettend veel prijzen. De vier hoofdcategorieën van goedkoopste tot schoonste en van businessclass-service tot de beste viplounge op luchthavens kennen bij elkaar nog eens ruim zestig subcategorieën, voornamelijk onderverdeeld naar regio van herkomst.
lounge Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: lounge DE lounge ES lounge FR. Vertalingen lounge ENNL. 1 to lie back in a casual manner: lounging on a sofa.
Betekenis Lounge.
hal in een hotel Bron: collegenet.nl. Wachtruimte waar men meestal ook kranten, tijdschriften, telefoons en communicatie-apparatuur vind en waar reizigers uit de hogere comfortklassen kunnen genieten van gratis drank, versnaperingen of li Bron: abto.be. Betekenis van Lounge toevoegen. NSFW / 18.
Lounge ruimte Wikipedia.
Overal ontstonden loungecafés, waar in een trendy omgeving gerelaxt kon worden. Als uitloper hiervan werd ook een nieuw muziekgenre, lounge, populair. Luchtvaartmaatschappijen bieden vaak voor de beter betalende passagiers een lounge aan op het vliegveld om de wachttijd te veraangenamen.
Lounge Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Lounge of met Lounge in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Lounge inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Lounge en verwijzingen daarnaartoe.
Lounge 11 definities Encyclo.
Ook in coffeeshops is vaak een lounge ingericht, om in een. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Lounge_ruimte.: muziek Lounge of loungemuziek is de benaming voor twee soorten easy listening. Oorspronkelijk werd met lounge gerefereerd aan muziek gespeeld in de salons van hotel en casinobars, maar ook kleine cabarets en pianobars.
lounge Nederlands woordenboek Woorden.org.
Ook wel: chill-outmuziek. Rustige house muziek voor de ochtend na een rave; ook bruikbaar als achtergrond bij het loungen rustig eten en drinken in een bar. ruimte Een lounge is een plek of kamer die is ingericht om tot rust te komen.
loungebar de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
loungebar betekenis definitie. bar waar gelounged kan worden, meestal omdat er gemakkelijke stoelen of banken staan en er rustige, vaak elektronische, muziek gedraaid wordt. Laatst bijgewerkt: 30-05-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Algemeen Nederlands Woordenboek. Algemeen Nederlands Woordenboek. s-Hertogenbosch Den Bosch.

Contacteer ons